A gyulladásra hajlamos, érzékeny, problémás pattanásos bőr ápolása számomra az igazi kihívás és egyben a specialitásaim egyike is.

HA MÁR SOK KOZMETIKÁT ÉS BŐRGYÓGYÁSZT VÉGIGJÁRTÁL, HA MÁR NEM HISZED, HOGY A SZÉP, TISZTA, MAKULÁTLAN BŐR ELÉRHETŐ SZÁMODRA, NA AKKOR AZONNAL GYERE EL HOZZÁM ÉS ÉN BEBIZONYÍTOM NEKED, HOGY NINCS LEHETETLEN!

Sziasztok, Zsófi vagyok Tatabányáról:

"Mitteszeres, pattanásos volt a bőröm 14 éves korom óta.Sokat szenvedtem tőle. Kipróbáltam sokféle pattanás elleni készítményt, de egyik sem használt.Ezután kerestem fel Csibit, aki ellátott jótanácsokkal és azóta is az Ő módszerével és általa ajánlott termékekkel kezelem és ápolom az arcomat.Problémáim megszüntek, sima, tiszta és üde a bőröm.

Jó igy élni!!! Köszönöm Csibi!

Na igen, és ha már a bőröm is így rendbehozta, a szemöldökömet is kitetováltattam vele és egy szexi szépségpöttyöt is kértem hozzá a szám fölé!

Nagyon szép lett és kényelmes.

Legyél te is jó nő Csibi segítségével!"

 

Egy elkeseredett tini vendégem, egy nagyon kedves gyermekorvos vendégem tanácsára jött el hozzám.

A kezelés az általam kifejlesztett módszerrel, csak kozmetikumokkal, gyógyszerek nélkül  történt.

Hatásos aknekezelés igenis létezik gyógyszerek és azok káros mellékhatásai nélkül is .

Az alábbi fotók nem manipuláltak, nem használtunk fotoshopot, az édesanyja készítette a kislányáról mobiltelefonnal.

Klaudia arca 2016. februárban

És 2016.szeptemberben:


Vendégeim még ezt írták:


"Végre egy kozmetikus, aki nem csak gyors tűzoltást végzett a bőrömön, hanem valóban megoldotta a bőrproblémáimat. Köszönet érte! Mindenkinek csak ajánlani tudom! O. Mónika Tatabánya


"31 éves nő vagyok, elég zsíros a bőröm, ezáltal sok akném, pattanásom van, illetve hála Csibinek, már csak volt.
Tavaly egy újságban láttam először az Angyal Szalon hirdetését. Mivel rendszeresen jártam kozmetikushoz, de nem igazán voltam megelégedve az eredménnyel, ezért felkerestem Csibit. Amikor először beléptem hozzá azzal fogadott, hogy: „Ugye tudod, hogy a legjobb helyen jársz nálam?”. Ez nagyon szimpatikus volt akkor nekem, gondoltam, hogy ha kb. 20 %-kal jobb lesz az arcom, akkor már megérte eljönni hozzá.
Aztán teltek a hónapok, havonta egyszer jártam hozzá kezelésekre, ellátott jó tanácsokkal, megmondta, hogy milyen arcápolási termékeket használjak és hogyan stb. Szóval mindent mindig megbeszéltünk. Meg is lett az eredménye. Kb. 4 kezelés után látványosan javult az arcom, a hegek kezdtek elhalványulni, nem jött újabb fájdalmas pattanás, kevesebb mitesszerem volt. És ez a javulás csak folytatódik, és egyre szebb az arcom. Most már büszkén nézek az emberek szemébe, van kedvem sminkelni, az önbizalmam is helyreállt. Azóta is hozzá járok rendszeresen, semmi pénzért nem mennék már máshoz. Mindenkinek csak ajánlani tudom őt! Köszönöm Csibi!
B. Edit, Tatabánya"

"Az arcom 33 éves létemre úgy nézett ki,  mintha éppen kamaszodnék. Zsíros volt az arcbőröm, tele miteszerekkel  és több gyulladt pattanás is mindig éktelenkedett rajta. Amikor elmentem Csibihez, nemcsak kitisztította az arcomat, hanem megtanított arra is, hogy mivel és hogyan kezeljem az arcbőrömet napi szinten, hogy a kozmetikai arctisztítás utáni állapot folyamatosan fenntartható legyen. Azóta nem kell rendszeresen kozmetikushoz járnom, mert saját magam is karban tudom tartani a bőröm. Ez nagy komfortérzetet és önbizalmat is jelent. M. Niki Tata"

"10 éves korom óta keseríti meg az életem a pattanásos arcbőröm, gondolom ez sokak számára nem idegen érzés. Számtalan kezelést (gyógyszerek, krémek) kipróbáltam már, de sajnos egyik sem hozta az elvárt eredményt. Már fel is adtam, hogy valaha szép arcbőröm lehet, de adtam egy utolsó esélyt az Angyal Szalonnak, hogy javítson ezen....jól tettem, hogy így döntöttem. Már az első pár napban kategóriákkal lett szebb az arcbőröm, és mindez csak napi 3 percet vesz igénybe eleinte, majd ez később csak csökken! Én is, mint a férfiak java, lusta vagyok az arcápolásra, de úgy vélem ez nem sok idő azért, hogy tiszta arcbőrrel mehessek az emberek közé, nem beszélve arról, hogy az önbizalmam is jelentősen javult az elmúlt időkben. Angyal Szalon: Köszönöm! Kár, hogy nem előbb találkoztunk! S. Attila Tata"


Közel 6 éve szenvedtem aknétól. Rengeteg kozmetikusnál jártam, de tartós eredmény egyetlen kezelés után sem jelentkezett. Bőrgyógyászhoz is elmentem, rengeteg külsőleg használandó krémet kipróbáltam, de hiába. Még gyógyszert is szedtem, de véglegesen ez sem oldotta meg a problémát: amint abbahagytam a fogamzásgátlót, ismét kiújult az akné.

Már kezdtem feladni a reményt, hogy nekem is lehet még szép és problémamentes bőröm. Úgy döntöttem, nincs mit veszítenem, és mivel a honlapja megfogott, tettem egy kísérletet Csibivel. Nagyon kedves volt, megnyugtatott, hogy biztosan tud segíteni. Szerettem volna hinni benne, és az eredmények minden képzeletemet felülmúlták. A bőrömre három hónap elteltével rá sem lehet ismerni. Az akném szinte teljes egészében megszűnt, és újra bátran, magabiztosan nézhetek tükörbe. Az angyalok vezettek Csibihez, örülök, hogy nem adtam fel, mert így leltem rá a megoldásra.

Sz. Timi, Tatabánya


AZ AKNEKÉPZŐDÉS FOLYAMATA

 

 

Kihíhásnak tartom, mivel már nagyon sok olyan vendéggel találkoztam, akik már sok-sok kozmetikát és bőrgyógyászatot megjárva, csalódottan konstatálták, hogy ezidáig semmi sem segített, sőt néhányan arról számoltak be nekem, hogy próbálták elhitetni velük, hogy ezzel együtt kell élni, nem kaptak használható tanácsot, hogy mit kellene használni, hogyan kellene helyesen ápolni, és ezek után mi várható.

ITT VAN A HATÉKONY MEGOLDÁS!

 

Ugyanakkor magam is sokat szenvedtem tini koromban a szőrnyűséges pattanásoktól, úgyhogy teljesen megtudom érteni az elkeseredést.

- Először kiderítem, hogy vajon mi okozza?/hormonális, munkahely ártalom, nem megfelelő kozmetikai szerek használata, stb.,/ és erről felvilágosítom a vendégemet.

- Komplett programot ajánlok fel, mind a kozmetikai kezelésekkel, mind pedig az otthoni ápolással kapcsolatban.

- Ez nem azt jelenti, hogy éjjel-nappal kozmetikába kell járni, 3-4 hetente ajánlok általában egy kezelést, ami a siker szempontjából 20%.-ot jelent, a másik 8O%-ot a vendégemnek kell elvégezni az általam javasolt kozmetikumokkal és mindennapos helyes bőrápolással. Igy jön ki a 100%, vagyis a tökéletesen szép, sima, gyulladásmentes bőr. Ez az állapot súlyosságától függően kb. 4-16hét./

DE CSAK HA MARADÉKTALANUL BETARTOD AZ UTASÍTÁSOKAT, MERT EGYÜTT KELL MŰKÖDNÜNK.!

SZÁMOMRA NINCS REMÉNYTELENÜL PATTANÁSOS BŐR, VISZONT A GYÓGYSZERES KEZELÉSEK ELLEN VAGYOK, MERT NAGYON SÚLYOSAK A MELLÉKHATÁSOK, ÉS MEGGYŐZŐDÉSEM SZERINT ENÉLKÜL IS TÖKÉLETESEN MEG LEHET OLDANI!

 

GYERE EL BÁTRAN, ITT A SZÉP BŐR TITKA, SZÍVESEN MEGOSZTOM VELED!