Kedves Látogató!

Az Angyal Szalonban elérhető szolgáltatások:

- csecsemő és felnőtt fülbelövés

- speciális aknekezelés

-  sminktetoválás

- hatékony arcfiatalító  dermarolleres mikrotűs kezelések

- mikrodermabráziós, soft lézeres kezelések

- hagyományos és  natúr  kozmetikai arckezelések

Bejelentkezés szükséges: 06/303426984

vagy e-mail:kardos099@chello.hu

 

26 éve dolgozom a szépségiparban,  saját, immár második kozmetikai szalonomban.2002. óta vagyok kozmetikus mester.


Egyedül dolgozom és fogadom vendégeimet, hogy a megfelelő intim, nyugodt és diszkrét körülményeket biztosíthassam számukra.


Kezeléseimmel nemcsak a szépség és fiatalság megtartására és fokozására törekszem, hanem a sokakat elkeserítő, esetenként  a depresszióba hajszoló szépséghibák, kellemetlen bőrhibák, rendellenes  magas színvonalú megoldására törekszem.


Sok esetben nem pusztán  szépítésről,  hanem életminőségjavításról, egy boldogabb élet elérésnek lehetőségéről, gátlások leküzdéséről, önbizalomnövelésről  van szó.


Vendégeimet empátiával, megértéssel, türelemmel, odafigyeléssel, tanácsadással, a problémáik okának feltárásával  a legjobb lelkiismeretem és tudásom szerint kezelem.

Nem vagyok kozmetikai termék márkafüggő, mindig nyitott vagyok az új  termékek és módszerek kipróbálására, bevezetésére.

Lehetőség szerint elvből és meggyőződésből a kiváló minőségű magyar kozmetikumokat, termékeket részesítem előnyben,  de természetesen a  külföldi márkákat is rendszeresen használom,  ha azokat jónak találom.

Előnyben részesítem a BIOLA márka Biokontroll KFT által tanúsított biokozmetikumait és naturtermékeit és a Solanie márkát.

Kerülöm a parabén és ásványiolajtartalmú kozmetikumat, mivel ezek a legártalmasabbak a bőr számára.

Kezeléseimhez elektrokozmetikai gépeket is használok, mert a mai kozmetika szerintem nem létezik már enélkül. A gépek a kozmetikusok munkáját is tökéletesebbé teszik és remekül  kiegészítik, mind a bőr előkészítésében, mind pedig a készítmények bőrbe történő bejuttatásában is.

A kozmetika egyébként pedig  nem márkatermékekről, hanem kizárólag és csakis hatóanyagokról és hatásmechanizmusaikról  szól.

A vendégeim bőre pedig kommunikál,  ha jó az is meglátszik  rajta,  ha nem az is.

Ha a kozmetikum, amit használsz jó,  akkor szépülsz,  ha nem akkor rondulsz.

Ilyen egyszerű!!!

Ha sikerült felkeltenem érdeklődésed és szimpatikusnak találod a hozzáállásom  hívj nyugodtan  bizalommal.

Légy a kozmetikában is tudatos vásárló, válaszd a hazai, egészséges, páratlan értékű magyar gyógynövényekből  készült magyar termékeket!

TELEFON:06/303426984